3. Despre Întreg/Univers, rugăciune şi "oamenii zei"

1. Întregul/ Cosmosul/ Universul este peste tot la fel cum un metaforic „Ocean Infinit ar fi peste tot, iar „peştii (oricare dintre ei) sunt doar parte din el: îi cuprinde pe toţi în sine - dar el nu este un „peşte.
2. La fel cum o cireadă de vaci împreună cu pajiştea pe care paşte nu este o Vacă Infinită!...
3. La fel cum mulţimea de scaune dintr-o casă împreună cu casa în care stau nu sunt un Scaun mai Mare.Vezi şi:
http://noua-ordine-religioasa.blogspot.com/2009/05/revelatia-intregului.html
http://noua-ordine-religioasa.blogspot.com/2009/05/intregul-nu-este-un-zeu-domn-zeu.html


4 Sufletul şi Psitruvisul, spiritul inexistent şi alegerea absolută

Sufletul nu are nici o altă existenţă decât cea specifică realităţilor onirice. Lumea visului este lumea sufletului. Numele care reprezintă cel mai bine realitatea specifică sufletului este acela de PSITRUVIS.Pentru o prezentare mai detaliată a acestor adevăruri vă recomand articolul următor :

http://noua-ordine-religioasa.blogspot.com/2009/05/sufletul-nu-este-altceva-decat.html


Video - 5 Fiintele absolute si problema zeilorDe obicei cam orice posibilă calitate „a-toate-x pe care am lua-o în considerare, cuprinde în ea:
- fie contradicţii interne proprii (se contrazice ea pe ea însăşi calităţile interne proprii pe care le presupune a exista simultan se exclud reciproc din existenţă); - fie contradicţii cu alte calităţi a-toate-x (calităţile „a-toate-x de obicei se exclud reciproc din existenţă una pe alta); - fie contradicţii evidente cu realitatea (adică ceea ce există în mod clar îi infirmă implicit presupusa existenţă „atoate-x specifică); 68.4- fie toate aceste contradicţii la un loc (acesta fiind cazul cel mai frecvent).
A se vedea pentru o prezentare mai detaliată:
http://noua-ordine-religioasa.blogspot.com/2009/05/distractie-cu-fiinte-absolute-toate-x.html

0 comentarii:

Radu Lucian Alexandru